TASUTA postikulu alates ostusummast 35 eurot.

Kokaraamatute autor ja ajakirja “Naisteleht” köögitoimetaja Ragne Värk jagab meiega imelihtsat ja -maitsvat tänavatoidu retsepti: bataadi chipsid, mis on koos Finca La Barca suitsu-oliiviõli majoneesiga oivalised suupisted. Ühtlasi on bataadis hulgaliselt A- ja B-vitamiine ja see on mõnusa magusa mekiga.

Vaja läheb:

  • 2 suurt bataati (maguskartul)
  • näpuotsaga meresoola
  • musta pipart
  • La Chinata magusat suitsupaprika pulbrit
  • 1 spl ISUL ökoloogilist oliiviõli
  • 1 purk Finca La Barca suitsu-alolit või -majoneesi dipikastmeks 
Muu info:
Kuna Finca La Barca kastmed sisaldavad muna, siis taimetoitlastele soovitame Sandra Vungi vegan külma koorekastet ürtide ja sibulaga. Retsepti leiad SIIT

Valmistusviis:

Eelsoojenda ahi 200-kraadini. Pese külma voolava vee alla kaks suuremat bataati ning lõika koos koorega pikkupidi 24- ks sektoriks. Aseta sektorid suuremasse segamiskaussi ja puista näpuotsaga meresoola, musta pipart ja La Chinata magusat suitsupaprika pulbrit. Nirista peale 1 spl ISUL ökoloogilist oliiviõli. Sega kõik korralikult läbi. Aseta sektorid üksteise kõrvale, küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 30-40 minutit või kuni sektorid on kuldpruunid. Serveeri Finca La Barca suitsu-majoneesi või -alioliga (sisaldavad muna). Taimetoitlased saavad selle asendada näiteks Sandra Vungi vegan külma koorekastmega, mille retsepti leiab SIIT

Retsept ja fotod: Ragne Värk

ISUL ökoloogilist oliiviõli, La Chinata suitsupaprika maitseaineid ja Finca La Barca kastmeid saab soetada meie veebipoest.

Close Menu
×

Cart