LADU TÜHJAKS: KOGU KAUP -50%

Toome kevade tulekuga oma toidulauale rohkem rohelist! Gremolata on maitseainesegu, mis valmib värskest petersellist, sidrunikoorest, küüslaugust ja eriti heast oliiviõlist. Teda võib kasutada mistahes ahju- või grilltoidu maitsestamiseks või hoopis näiteks pastakastmeks. 

 

Vaja läheb:

  • Üks tass peterselli
  • Poole mahesidruni riivitud koor
  • 2-3 spl ISUL oliiviõli
  • 2 küüslauguküünt
  • soola

Valmistamiseks haki petersell ja küüslauk ning sega riivitud sidrunikoore ja oliiviõliga. Lisa maitse järgi natuke soola. Ongi valmis! Head nautimist!

Retsept: toitumisnõustaja Laura Kivisoo. 

31282787_348812122294964_1028732164465754112_n

ISUL ökoloogilist oliiviõli saab soetada 250 ja 500 ml taastäidetavates klaaspudelites ja 2,5 ning 5 liitristes metallkanistrites.

Close Menu
×

Cart