TASUTA postikulu alates ostusummast 35 eurot.

Kvaliteetne oliiviõli Hispaania ökofarmist

ISUL oliiviõli on kõrgeima kvaliteediga öko ekstra neitsioliiviõli, mis valmib Hispaanias ning kannab D.O.P La Rioja kaitstud päritolunimetuse märgist. ISUL kaubamärki kandev oliiviõli kannab endas kolme põhilist omadust ja väärtust: tervislikkus, suurepärane maitseelamus ja loodust säästev valmistusviis. Unikaalsetest maitseomadustest ja keskkonnasõbralikust tootmisest annavad kinnitust igal aastal võidetud auhinnad, millest värskeimad on kuldmedalid D.O.P La Rioja 2017/2018 ja BIOL 2017 oliiviõlide konkursil. Eestis on ISUL oliiviõli kasutajate seas mitmed sportlased, toitumisnõustajad ja peakokad, kes kõik hindavad seda selle tervislikkuse ja erakordse maitse tõttu.



ISUL öko ekstra neitsioliiviõli

– on valmistatud 100% Arbequina maheoliividest
– on saadud madalatel temperatuuridel jätkuvtsüklilise tootmise tulemusena
– on meeldiva puuviljase ja kerge aroomiga, milles on tunda värskelt lõigatud rohtu, küpseid tomateid ja mandleid
– esmasele pehmele maitsele järgneb meeldivalt pikantne järelmaitse
– on madal happesusega (0,1%)
– on sertifitseeritud mahetoode
– kogu tootmisprotsess toimub pereettevõtte El Cascajo oliivifarmis

Kvaliteetne külmpressitud oliiviõli

ISUL oliiviõli kasutamine

Kas oliiviõliga võib praadida?

Toitumisalane teave

Kvaliteetne ISUL oliiviõli leiab köögis laialdaselt kasutust ning sobib nii külmade kui ka kuumtöödeldud roogade valmistamiseks. Tänu naturaalsete konservantide sisaldusele on ekstra neitsioliiviõli hea säilitusaine ning seetõttu sobib suurepäraselt hoidiste sisse tegemiseks. Kasuta ISUL oliiviõli maitseõlide, salatikastmete, pesto, võileivamäärete, püreesuppide, marinaadide, magustoitude ja küpsetiste valmistamiseks ning naudi värske ja pehme pagaritoote dipikastmena. Tervislikke ja maitsvaid retsepte ISUL ekstra neitsioliiviõliga, mille on koostanud Eesti peakokad ja toidublogijad, leiad meie retseptide lehelt.

Võrreldes teiste taimsete õlidega on oliiviõliga praadimine kõige ohutum ning sellega kuumutamisel jääb toit seest mahlane. ISUL oliiviõli talub väga hästi kõrget praadimistemperatuuri ning selle suitsemispunkt on kuni +200 °C. Tavaliselt on õlis küpsetatava toidu väliskihi temperatuur +180 °C. Ohtlikud ühendid tekivad iga rasvainega praadimisel, kui see on ülekuumenenud või on kuumutatud korduvalt. ISUL ekstra neitsioliiviõliga praadimisel jääb toit väherasvane ja maitsev, tagades teile parema enesetunde. Oliiviõli on hea teie seedimisele ning sisaldab piisavas koguses vitamiine ja antioksüdante.

Toitumisalane teave 100 g toote kohta: 

Energiasisaldus – 3.695 Kj / 884 Kcal
Rasvad – 100 g
Küllastunud rasvad 13,78 g
Monoküllastumata rasvhapped 78,69 g
Polüküllastumata rasvhapped 7,50 g
Süsivesikud – 0 g
Valgud – 0 g
Sool – 0 g
Vitamiin E (*183%VRN) 22 mg
Vitamiin K (*73%VRN) 55 ug

Close Menu
×

Cart