TASUTA postikulu Itella SmartPOST pakiautomaati!

Mõnusalt kerge ja maitsev amps, mis sobib maiustamiseks niisama või siis näiteks võileivakattena. Valmistamine on imelihtne ning miks mitte serveerida steike värske salati ning külma kastmega.

Valmistamisaeg: kuni 60 minutit
Mitmele: 4 – 6 inimesele

Vaja läheb:
1 väiksem kapsapea
ISUL ökoloogilist ekstra neitsioliiviõli
soola, pipart
pärmihelbeid
magusat „La chinata” suitsupaprika pulbrit

Valmistamine:
Lõika kapsast umbes 1 cm paksused viilud ning aseta need küpsetupaberiga kaetud ahjuplaadile. Määri peale helde käega ISUL oliiviõli ning maitsesta soola ja pipraga. Küpseta 180 kraadi juures 20-25 minutit, kuni kapsas hakkab juba kergelt pruunistuma. Küpsemise ajal võid vajadusel oliiviõli juurde lisada. Seejärel pööra steigid ettevaatlikult ümber ning piserda peale oliiviõli ja maitsesta kergelt soolaga. Raputa igale steigile ca 1 tl pärmihelbeid ning mõned näpuotsatäied La Chinata paprikapulbrit. Küpseta veel umbes 10-15 minutit, vajadusel vähem, kui kapsasteigid on õhemad või väiksemad.

Retsept ja foto: Ragne Värk

 

 

ISUL ökoloogilist oliiviõli saab soetada 250 ja 500 ml taastäidetavates klaaspudelites ja 2,5 ning 5 liitristes metallkanistrites.

Close Menu
×

Cart