LADU TÜHJAKS: KOGU KAUP -50%

Ilusat kevade algust kõigile! Kevade ja ilusate ilmade ootuses tekib isu kõige rohelise ja vitamiinirohke järele. Valmistasime rohelise salati, mis on nii toitev kui ka maitseküllane. Kuna väljas on endiselt külm, kasutasime selles salatis soojendavaid vürtse ja praadisime kergelt tofu, kikerherned ja lehtkapsa.

Kogus 4-le

Vaja läheb:

1 purk kikerherneid
1 avokaado
pool punast sibulat
250 g kirsstomateid
u. pool pikka kurki
pool paprikat
pool pakki (125 g) tofut
40-50 g rukolat
lehtkapsast (u. 5 lehte)
karripulbrit, soola, pipart, sidrunimahla

Kastmeks:

50 ml ISUL oliiviõli
1 spl punase veini äädikat
0,5 tl köömneid
0,5 tl kookossuhkrut
soola, pipar

 

Valmistusviis:

Tükelda avokaado, punane sibul, kurk, kirsstomatid ja paprika ja aseta kaussi. Valmista salatikaste. Nüüd loputa kikerherned ja tükelda tofu. Prae oliiviõlis kuldseks ja krõbedaks, maitsestamiseks kasuta karripulbrit ja Himaalaja soola. Lisa eraldi pannile oliiviõli ja tükeldatud lehtkapsa lehed. Kuumuta mõni minut, lisa maitsestamiseks sidrunimahla. Sega kõik kokku ja naudi kohe! 

 

ISUL ökoloogilist oliiviõli saab soetada 250 ja 500 ml taastäidetavates klaaspudelites ja 2,5 ning 5 liitristes metallkanistrites.

kikerhernesalat
Close Menu
×

Cart