LADU TÜHJAKS: KOGU KAUP -50%
hummus (1)

Armastatud toidublogija ja mitmete kokaraamatute autor Ragne Värk valmistas ISUL oliiviõliga hummust, millele lisab värskust imeline koriander. Kvaliteetne oliiviõli on kreemise ja maitsva hummuse juures võtmekomponendiks ja oma maheda, ent küllusliku maitse poolest sobib ISUL oliiviõli siia retsepti ideaalselt. Koriandrihummus sobib hästi võileivamäärdeks, juurviljadipiks või niisama nautimiseks.

Vaja läheb:

1 küüslauguküüs
1 purk (425ml) kikerherneid
3 sl päevalilleseemneid
1 laimi pressitud mahl
ca 5-10 sl ISUL oliiviõli
1 tl (kuhjaga) vürtsköömneid
kimbuke värsket koriandrit
soola, pipart

Valmistusviis:

Viiluta küüslauguküüs ning kuumuta see pannil kergelt pehmeks. Seejärel pane kõik ained blenderisse ning vurista kõik ühtlaseks seguks, maitsesta. Vajadusel lisa täiendavalt oliiviõli.

Retsept ja fotod: Ragne Värk

 

ISUL ökoloogilist oliiviõli saab soetada 250 ja 500 ml taastäidetavates klaaspudelites ja 2,5 ning 5 liitristes metallkanistrites.

Close Menu
×

Cart