LADU TÜHJAKS: KOGU KAUP -50%

Toitumisnõustaja Laura Kivisoo kõrvitsast valmiv pastakaste pakub vaheldust tavalistele pastakastmetele, on toitainerikas ja maitseküllane.

Vaja läheb:

300 g muskaatkõrvitsat
1 sibul
3 küüslauguküünt
50 ml taimset toidukoort
2 spl maitsepärmi
soola ja pipart
3 spl ISUL oliiviõli
150 g pastat kuivainena

Valmistusviis:

Koori kõrvits, eemalda sisu  ja lõika kuubikuteks. Poolita küüslauguküüned ja lõika sibul neljaks. Sega kõik 2 spl oliiviõliga ning maitsesta kergelt Himaalaja soolaga. Rösti ahjus u. 30 min, kuni kõik on pehme. Lisa köögiviljadele toidukoor, maitsepärm ja 1 spl oliiviõli ning töötle saumikseriga ühtlaseks. Soovi korral lisa veel maitsepärmi või parmesani juustu (võib kasutada taimset parmesani).

Vahepeal keeda valmis pasta ja kurna. Ajasta nii, et kõik jõuaks ühel ajal valmis ja saaksid pasta ja kastme kuumalt kokku segada. Naudi kohe!

Retsept: toitumisnõustaja Laura Kivisoo

 

 

 

ISUL ökoloogilist oliiviõli saab soetada 250 ja 500 ml taastäidetavates klaaspudelites ja 2,5 ning 5 liitristes metallkanistrites.

Close Menu
×

Cart