TASUTA postikulu Itella SmartPOST pakiautomaati!

Getter Madison, thymeout.ee toidublogija, jagas meiega suupistete retsepti, mis sobib suurepäraselt peolauale või nädalavahetusel külaliste võõrustamiseks.

Krevetisuupisted valmivad kiiresti ning on tõelised pilgu- ja maitsemeeltepüüdja.

Mitmele: 20-30 tk

Vaja läheb:

  • 1/2 kg tooreid, kooritud ja puhastatud tiigerkrevette
  • 0,5 tl La Chinata suitsupaprika pulbrit
  • 0,5 tl tšillipulbrit
  • musta pipart
  • soola
  • 1 spl ISUL oliiviõli + praadimiseks
  • 1 laimi mahl (jagub nii krevettidele kui avokaadokreemile)
  • 2 spl hakitud koriandrit (osa krevettidele, osa avokaadokreemile)
  • 1 küüslaugu küüs
  • paar väiksemat avokaadot
  • 1 pikk kurk

Valmistusviis:

Sega kausis krevetid, suitsupaprika- ja tšillipulber, must pipar, sool, 1 spl oliiviõli, laimimahl, küüslauk ja 1 spl koriandrit. Kuumuta pann ning vala sellele õli. Aseta krevetid pannile nii, et nad ei kattuks. Prae kummaltki poolt 1-2 minutit ja tõsta kõrvale. Püreesta avokaadod soola, laimimahla ning koriandriga. Viiluta kurk jämedalt. Määri kurgiviilule avokaadokreem ning aseta sellele krevett. Serveeri hakitud koriandri ning laimiviiludega.

Retsept ja foto: Getter Madison | www.thymeout.ee

ISUL ökoloogilist oliiviõli ja La Chinata suitsupaprika maitseaineid saab soetada meie veebipoest.

Close Menu
×

Cart