TASUTA TARNE OSTUDEL ALATES 25 €

Kristian Neemela pasta päikesekuivatatud tomati pestoga

Chef de Cuisine ja tuntud toidublogija Kristian Neemela kasutas ISUL oliiviõli, et valmistada esmalt päikesekuivatatud tomatitest pesto ning seejärel pestoga üks värviküllane ja maitsev pasta. Jagame retsepti ja soovime head katsetamist! 

Pasta päikesekuivatatud tomati pestoga

Päikesekuivatatud tomati pesto:
300g päikesekuivatatud tomateid
150g ISUL oliiviõli
150g soolast pasta keeduvett
1 küüslaugu küüs


Pasta:
200g pastat (nt. Casarecce)


Serveerimiseks:
ISUL oliiviõli 
Parmesani juustu
Basiilikut

Valmistusviis:

Nõruta ja pese päikesekuivatatud tomatid pakendis olnud õlist. Seejärel kuivata need ja pane blendrisse. Lisa oliivõli, pasta keeduvesi ja küüslauguküüs. Blenderda ühtlaseks massiks. 

Keeda pasta al dente’ks. 

Sega pannil omavahel pasta ja pesto. Pesto kogus võiks pannile lisades olla umbes 2 supilusikat, vastavalt kui intensiivset maitset soovid saavutada. Kui pesto segu on liiga paks, siis lisa soovi korral ka veidike pasta keeduvett. Pestot on võimalik edukalt sälitada ning kasutada ka järgnevatel päevadel, kas pastat tehes või võileivamäärdena kasutades.

Serveerimisel kasuta oliivõli ja parmesani juustu.

Vaata originaalpostitust Kristian Neemela blogis

Osta retsepti jaoks ISUL oliiviõli

Close Menu
×

Cart