TASUTA postikulu alates ostusummast 35 eurot.
Vaja läheb:
  • 1 purk orgaanilisi valgeid ube tomatikastmes
  • 3 spl taimset Parmesani
  • 2 purustatud küüslauguküünt
  • 1 tl psülliumi (paremaks siduvuseks)
  • 1 tl La Chinata suitsupaprikapulbrit
  • 0,5 tl purustatud La Chinata suitsupaprikahelbeid
  • 3 spl ISUL ökoloogilist oliiviõli
  • 1 tl suhkrut (võib ka panemata jätta)
  • 2 väiksemat sibulat või 1 suur

Taimne Parmesan:

  • 1 osa maitsepärmi
  • 1 osa jahvatatud indiapähkleid
  • näpuotsaga soola
  • pisut pipart
  • veidi küüslaugupulbrit
Valmistusviis:
 
Aseta kõik komponendid peale sibula suuremasse kaussi. Purusta kõik komponendid kahvliga ühtlaseks massiks. Kahvliga purustades jääb tekstuur mõnusam. Haki sibul pisikesteks kuubikuteks ja lisa ülejäänud segule. Vormi segust kotletid ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
 
Küpseta 200 kraadi juures 15-20 minutit.
 
Retsept ja foto: Geter Gerlein
 
 
 
La Chinata suitsupaprika maitseaineid saab soetada meie veebipoest.
Close Menu
×

Cart