TASUTA postikulu alates ostusummast 35 eurot. E-POOD ON SULETUD PERIOODIL 22.02 - 03.03.2019!

Need trühvlid on midagi väga, väga erilist. Tänu oma pontsakale suurusele piisab ühest kommist suure magusaisu rahuldamiseks. Trühvli sees on peidus pisike üllatus – soolane maapähklivõi, mis kogu trühvliga ideaalselt kokku sobitub. Selles trühvlis on äratuntav oliiviõlimekk, seega on see kommike kindlasti oliiviõlisõprade meelismaius.

Valmistamisaeg: 1 tund
Kogus: 12 tk

Vaja läheb:

6 tl maapähklivõid
150 g tumedat šokolaadi
75 g võid
50 g ISUL oliiviõli
lahke näpuotsatäis soola
2 tl apelsini riivitud koort

Glasuur:
75-100 g tumedat šokolaadi
2 tl ISUL oliiviõli

Valmistusviis: Vormi lusika abil 12 pisikest maapähklivõipallikest ning aseta need sügavkülma külmuma. Pane šokolaaditükid koos või ja oliiviõliga kaussi ning sulata vesivannil, sega sulanud segu ühtlaseks. Lisa seejärel sool ja apelsini riivitud koor ning aseta segu külmkappi tahenema. Tahenenud massist meisterda 12 trühvlit: võta tükike trühvlimassi, aseta selle keskele külmunud maapähklivõipall ning vormi käte vahel trühvliks – oluline on, et maapähklivõi jääb täidisena trühvli keskele. Kui kõik trühvlid on vormitud, aseta need tagasi külmkappi. Samal ajal sulata glasuuri jaoks vesivannil šokolaaditükid ning lisa siis sulanud šokolaadile oliiviõli, sega. Tõsta lusikaga trühvlitele sulašokolaad ning lase sel mööda trühvlit alla vajuda. Kaunista meelepäraselt ning tõsta jahedasse tahenema.

Retsept ja fotod: Ragne Värk | www.kokkama.ee

ISUL ökoloogilist oliiviõli saab soetada meie veebipoest.

Close Menu
×

Cart