LADU TÜHJAKS: KOGU KAUP -50%

Tõeliselt hõrk, kohev ja maitsev jõuluhõnguline pähklileib valmib lihtsatest ent tervislikest koostisosadest. Raputa peale kaunistuseks veidi tuhksuhkrut ja külmutatud pohli ning kaunis magusroog ongi valmis.

Vaja läheb:

100 g täistera rukkijahu
100 g speltajahu
2 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soodat
2 spl linaseemne jahu
100 g kookossuhkurt
0,5 tl ingveripulbrit
1 tl kaneeli
1 maheapelsini riivitud koor
80 ml ISUL oliiviõli
125 ml mandlipiima
1 spl naturalset õunaäädikat
200 g mandli, sarapuupähkli ja kuivatatud jõhvikate segu
3 mandariini värskelt pressitud mahl

Valmistamine:

Haki mandli-pähklid veidi väiksemaks. Pressi mandariinidest mahl ja kalla pähklite ja kuivatatud jõhvikatele peale. Lase seista 2 tundi kuni üleöö.

Kurna pähklitelt ja puuviljadelt suurem osa mahla. Sega ühes kausis kokku kuivained, teises kõik ülejäänud ained.

Eelkuumuta ahi 185 kraadini ja küpseta leivavormis 55-60 minutit ning kontrolli siis hambatikuga koogi valmidust. Lase täielikult jahtuda.

 

ISUL ökoloogilist oliiviõli saab soetada 250 ja 500 ml taastäidetavates klaaspudelites ja 2,5 ning 5 liitristes metallkanistrites.

Close Menu
×

Cart