TASUTA postikulu alates ostusummast 35 eurot. E-POOD ON SULETUD PERIOODIL 22.02 - 03.03.2019!

Šokolaadiga viigimarja ehk bombóni sünnilugu

Endine Extremadura president Juan Carlos Rodríguez Ibarra koos Felipa Nieva ja Senator Valero´ga Productos La Higuera tootmishoones.

Ammu enne seda, kui bombón üldse eksisteeris, otsisid Senador ja Felipa võimalusi, kuidas viia täide oma ühine suur unistus. Paar lahkus oma kodukülast 24-aastastena, olles kindlad, et ühel päeval nad tulevad koju tagasi, kaasas uued ideed, kuidas valmistada midagi väga erilist nende piirkonna staarmarjast, parimast kuivatatud viigimarjast maailmas. Nad armastasid oma koduküla Almoharini üle kõige.

Eksperimenteerides hulgaliste aroomide, tekstuuri ja maitsetega, valmistas Valero salajase võiduretsepti, mis sai maailmakuulsaks. Tänu retseptile, said Felipa ja Senador lõpuks tagasi kodukülla pöörduda ja jagada oma salajast avastust kogu maailmaga. Calabacita viigimari pärineb samast paigast, kust Senador ja Felipagi -Almoharinast.  Olles välja valinud parimad Vahemere piirkonna viigimarjad, täitsid nad viljad brändi-šokolaadikreemiga ning katsid õhukese ja kvaliteetse šokolaadikihiga. Nad olid leiutanud šokolaadiga viigimarja. Nii sündiski Rabitos Royale.

Järgneval kümnel aastal jätkasid perekonna pärandit nende lapsed: Raquel ja Senador Jr. Nad laiendasid ettevõtte Productos La Higuera, S.L tootmist ja mõtlesid välja veel palju uusi tooteid.

Tõenäoliselt, kui sa sööd Rabitos Royale gluteenivabu trühvleid, siis sa ei teagi, et viigimarju ei kuivatata peale nende korjamist, vaid need kuivavad puuotsas, Almoharini päikese all 48 tundi. Viigimarjade kvaliteedi eest vastutab Bea, kes on viigimarjade spetsialist ja kvaliteedikontroll. Ta laseb tootmisesse vaid parimatest parima kvaliteediga viigimarjad ja selleks ta sorteerib igat marja kolm korda. Kondiiter Raquel järgib alati originaalretsepti ja täidab viigimarjad trühvlitäidisega. Jóse, kes on šokolaadimeister, valmistab täpselt õigel temperatuuril šokolaadi, millest saab unikaalne ja õhuke šokolaadikate. Rabitos Royale trühvlite valmistamine on väga detailirohke ning igat etappi järgitakse suure tähelepanelikkuse ja täpsusega. Vaid nii saavad valmida parimate maitsenüanssidega trühvlid, mida armastatakse kogu maailmas. Rabitos Royale trühvleid süüakse Euroopas, Ameerikas, Koreas, Lõuna-Aafrikas ja loomulikult kodukülas, Almoharinis.

See on lugu perekonnast, kes armastab ülekõige oma kodumaad. Lugu šokolaadist, mis valmistati väikeses külas, Vahemere lähedases piirkonnas, kus algas ja lõppes Felipa ja Senadori rännak.

Close Menu
×

Cart