LADU TÜHJAKS: KOGU KAUP -50%

Praegusel aastaajal tasub üle vaadata meie oma aedadest korjatud ja sügavkülmutatud toiduained. Toitumisnõustaja Laura Kivisoo jagas meiega põnevat pestoretsepti, mida rikastavad just kodumaised rohelised herned. Spinati-hernepesto sobib hästi võileivakatteks või hoopis dipi- ja pastakastmeks. 

Vaja läheb:

300 g sügavkülmutatud rohelisi herneid (sulatatud)
50 g spinatit
3-4 küüslauguküünt
80 ml ISUL oliiviõli
10 mandlit või peotäis seedermänni seemneid
3 spl maitsepärmi
soola, pipart
poole sidruni mahl

Valmistusviis:

Töötle kõik koostisosad peale maitsepärmi blenderi või saumiksriga ühtlaseks. Kui segu on parajalt kreemjas, lisa maitsepärm ja sega veelkord. Säilita purgiga külmkapis.

Retsept: toitumisnõustaja Laura Kivisoo

 

 

 

 

ISUL ökoloogilist oliiviõli saab soetada 250 ja 500 ml taastäidetavates klaaspudelites ja 2,5 ning 5 liitristes metallkanistrites.

Close Menu
×

Cart