TASUTA TARNE OSTUDEL ALATES 25 €

Spinati-hernepesto

Praegusel aastaajal tasub üle vaadata meie oma aedadest korjatud ja sügavkülmutatud toiduained. Toitumisnõustaja Laura Kivisoo jagas meiega põnevat pestoretsepti, mida rikastavad just kodumaised rohelised herned. Spinati-hernepesto sobib hästi võileivakatteks või hoopis dipi- ja pastakastmeks. 

Vaja läheb

300 g sügavkülmutatud rohelisi herneid (sulatatud)
50 g spinatit
3-4 küüslauguküünt
80 ml ISUL ekstra neitsioliiviõli
10 mandlit või peotäis seedermänni seemneid
3 spl maitsepärmi
soola, pipart
poole sidruni mahl

Valmistusviis

Töötle kõik koostisosad peale maitsepärmi blenderi või saumiksriga ühtlaseks. Kui segu on parajalt kreemjas, lisa maitsepärm ja sega veelkord. Säilita purgiga külmkapis.

 

Laura Kivisoo on Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni liige ning tegutseb alates 2017. aasta märtsikuust funktsionaalse toitumise nõustajana toitumisterapeut Annely Sootsi meeskonnas. Loe Laura tegemiste kohta lisaks siin: http://www.tervisegeen.ee/saame-tuttavaks/

Telli ISUL orgaaniline oliiviõli siit

Close Menu
×

Cart