TASUTA postikulu alates ostusummast 35 eurot.

Päikesekuivatatud tomati kreem:

Sega ja vahusta omavahel järgmised komponendid:

3 spl kaerakoor
3 spl ISUL oliiviõli
200 g taimset toorjuustu
2-3 spl päikesekuivatatud tomatist püree (blenderda)
Soola

Suitsujuustumääre:

1 pakk Bedda riivjuustu
4 spl Bonsoya salatikastet
2 suuremat küüslauguküünt
2 spl La Chinata suitsupaprikapulbrit
Maitse järgi La Chinata suitsupaprikahelbeid

Esmalt määri saiale päikesekuivatatud tomati kreem, millele aseta lusikatäis suitsujuustumääret. Head nautimist!

Retsept ja foto: Geter Gerlein

 

La Chinata suitsupaprika maitseaineid saab soetada meie veebipoest.

Close Menu
×

Cart