LADU TÜHJAKS: KOGU KAUP -50%

Üks kiire ja lihtne supiretsepte, mille autoriks on Getter Madison (www.thymeout.ee). Kuna tomat on väga happeline, siis koor ja kreemjuust tasakaalustavad seda ideaalselt. Kõrvale sobib ka mõnus krõbe sai, nt röstitud ciabatta. Kaunistage värske basiilikuga.

Mitmele: 4 – 6 portsjonit

Vaja läheb:

  • 1 sibul
  • paar küüslauguküünt
  • 800 g purustatud tomateid
  • 3-4 spl tomatipastat
  • 500 ml veise- või kanapuljongit
  • 200 ml vahukoort
  • 100 g toorjuustu/kreemjat kitsejuustu/sulatatud suitsujuustu (määrdejuust)
  • 150 g toorsuitsupeekonit, tükeldatuna
  • soola
  • suhkrut
  • soovi korral erinevaid maitseaineid (basiilik, pune, majoraan)
  • praadimiseks ISUL ökoloogilist oliiviõli

Valmistusviis:

Kuumuta paksupõhjalises potis õli, pruunista selles sibul ja küüslauk. Lisa purustatud tomatid, tomatipasta ning puljong. Keeda madalal tulel pool tunnikest. Lisa vahukoor ning lase keema tõusta. Maitsesta soola ning suhkruga. Keera kuumus väga madalaks või lülita välja ning lisa ka kreemjuust. Sega, kuni see on sulanud ning serveeri koos praetud peekonikuubikutega.

Retsept ja fotod: Getter Madison | www.thymeout.ee

ISUL ökoloogilist oliiviõli saab soetada meie veebipoest.

Close Menu
×

Cart