TASUTA TARNE OSTUDEL ALATES 25 €

Värskusest pakatav Gremolata

Toome kevade tulekuga oma toidulauale rohkem rohelist! Gremolata on maitseainesegu, mis valmib värskest petersellist, sidrunikoorest, küüslaugust ja eriti heast oliiviõlist. Teda võib kasutada mistahes ahju- või grilltoidu maitsestamiseks või hoopis näiteks pastakastmeks. 

Vaja läheb:

Üks tass peterselli

Poole mahesidruni riivitud koor

2-3 spl ISUL oliiviõli

2 küüslauguküünt

soola

Valmistamiseks haki petersell ja küüslauk ning sega riivitud sidrunikoore ja oliiviõliga. Lisa maitse järgi natuke soola. Ongi valmis! Head nautimist!

 

Retsepti jagas meiega toitumisnõustaja Laura Kivisoo. Laura on Eesti Toitumisteraapia Assotsiatsiooni liige ning tegutseb alates 2017. aasta märtsikuust funktsionaalse toitumise nõustajana toitumisterapeut Annely Sootsi meeskonnas. Loe Laura tegemiste kohta lisaks siin: http://www.tervisegeen.ee/saame-tuttavaks/

 

Telli retsepti jaoks vajaminev ISUL oliiviõli siit: www.isul.ee/pood

Close Menu
×

Cart